Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Oι ταινίες της εβδομάδος

Μια καλη εβδομαδα για σινεμα με την παρεα σας τους Φιλους σας ή και γιατι οχι με την οικογενεια σας..

1. Ο Άντονι Χόπκινς πρωταγωνιστει σε ενα θριλερ του σκηνοθετη Μίκαελ Χάφστρομ με τίτλο Η ΤΕΛΕΤΗ η οποια ανεμενεται να γινει μεγαλη επυτιχια λογο των αρκετων τρομακτικων σκηνων του και οχι για την πλοκη του η οποια δεν ειναι και καμια ιδιαίτερη!!!

ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ~~>Η ΤΕΛΕΤΗ MOVIE TRAILER


2. Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί σε μια κομεντί του Μάικ Λι με τιτλο :no strings attached
και στα ελληνικα :μονο το σεξ δεν φτάνει!Μετά την μεγάλη της επιτυχια ως λευκός και μαύρος κύκνος η Νάταλι ερχεται να ταραξει τα νερα του Hollywood!

EΔΩ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ~~>ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ TRAILER

3. Η Sony Pictures Animation παρουσιάζει το τρίτο σίκουελ του "Οpen Season".Μια θεότρελη περιπέτεια με φόντο ένα τσίρκο στη μέση του πουθενά.

ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ~~>Open Season Trailer

4. Δυναμικα μπαινει το 127 Ωρες στους ελληνικους κινηματογραφους καθως πολυ περιμενανε να δουνε αυτην την ταινια που εχει τα παντα:βουνα θάλασσες και ακομα παγιδευμενο τον πρωταγωνιστη απο εναν βραχο που επεσε πανω στο χερι του!

Εδω το τραιλερ της ταινιας~~~>127 Ηours Trailer

5. Ενω για δευτερη εβδομαδα στους κινηματογραφους η ταινια του Στίβεν Άντιν οπου πρωταγωνιστει η ουτε λιγο ουτε πολυ η γνωσυη σε ολους Κριστίνα Αγκιλέρα και μαζί της η Σέρ!Ενα μιουσικαλ με πολυ αναφορα στον ομοτιτλο χορο BURLESQUE!Ωραια τραγουδια και καταπληκτικες χορογραφιες οπως και ιντριγκες!

Εδω το τραιλερ της ταινιας~~>Burlesque trailer




Δεν υπάρχουν σχόλια: