Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ


Σάββατο σήμερα, καινούργιο κουπόνι από χθες και εμείς είμαστε πάλι σήμερα για να σας οδηγήσουμε σ' ένα ακόμη ταμείο. Πολλοί αγώνες σήμερα και ξεκινάμε....

ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ
Η Πιατσέντζα βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο μένοντας αήτητη για 5 συνεχούς αγώνες με 4 νίκες.
Βρίσκεται στην 12η θέση , 4 βαθμούς πίσω από τα play off ανόδου ενώ η αντίπαλος της κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καλύτερη ομάδα η Πιατσέντζα και ο άσσος στο 2,05 πληρώνει καλά.

ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Η Λιντς βρίσκεται στην 5η θέση που οδηγεί στα play off για άνοδο στην premiership και χρήζεται ως φαβορί απέναντι σε μια Ιπσούιτς που είναι εντελώς αδιάφορη πράγμα το οποίο φαίνεται από τις κακές τις εμφανίσεις στα τελευταία ματς. Λογικά ο άσσος του 1,70 μας πάει ταμείο.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Σε πολύ καλή κατάσταση είναι στα τελευταία 5 ματς η Μπέρνλι έχοντας χάσει μόλις 2 βαθμούς και αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Ο στόχος της είναι τα play off και βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά την τελευταία Νότιχαμ. Η Μίλγουολ αν και κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική έπεσε στην 12η θέση ισοβαθμόντας στους 50 βαθμούς με την Γουότφορντ και την Πόρτσμουθ. Η Μπέρνλι μάλλον δεν θα δυσκολευτεί με τον άσσο στο 1,75

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ
Η Λεϊτον είναι αυτήν τη στιγμή στους 50 βαθμούς , 8 μακριά από την 6 θέση που οδηγεί στα play off ανόδου. Δεν έχει χάσει στα τελευταία 5 ματς και αντιμετωπίζει την αδιάφορη Όλνταμ που βρίσκεται στην 12η θέση αγνοώντας την νίκη εδώ και δύο μήνες. Στο 1,70 ο άσσος της Λεϊτον Όριεντ.

ΚΡΟΥ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Η Κρου είναι από τις πιο αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος , δίχως να διεκδικεί τίποτα από το φετινό πρωτάθλημα και σήμερα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και ανενόχλητη προς τον τίτλο Τσέστερφιλντ. Το διπλό στο 2,30 .

Συνοψίζοντας από tirogalian
ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (2,05)
ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1 (1,70)
ΜΠΕΡΛΝΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1 (1,75)
ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ 1 (1,70)
ΚΡΟΥ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 2 (2,30)

Λ.ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ
Πάμε λοιπόν χαλαρά και αισιόδοξα
ΛΑΝΣ - ΤΟΥΛΟΥΖ 1
ΜΠΕΡΛΝΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1
ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΕΡΙ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: