Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Κυριακή σήμερα και το κουπόνι γεμάτο με ευκαιρίες για να πάμε ταμείο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Η ομάδα του Παλέρμου βρίσκεται στην 8η θέση και παλεύει για να μπει στο europa league . Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπολόνια. Στην αντίπερα όχθη η Ουντινέζε μαζί με την Νάπολι απότελουν τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η πρώτη βρίσκεται στην 5η θέση και κυνηγάει τα προκριματικά του champions league. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε λευκή ισοπαλία με την Μπρέσια αλλά βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το διπλό του 2,80 είναι πολύ καλή ευκαιρία.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Η Λουκέρνη βρίσκεται στην 3η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος και αυτήν την στιγμή μπαίνει στο europa league. Την προηγούμενη αγώνιστική έχασε εκτός έδρας με 2-0 από την Μπελιζόνα. Η πρωτοπόρος Βασιλεία είναι σε εξαιρετική φόρμα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Εδώ θα επιλέξουμε το διπλό του 2,10.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Η Νασιονάλ σε πολύ κακή κατάσταση και ψυχολογία υποδόχεται την Σπορτινγκ που θέλει όσο το δυνατόν πιο νωρίς να εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Προέρχεται από ήττα απέναντι στην Μπενφίκα αλλά δεν πτοείται. Το διπλό του 1,90 αξίζει.

Συνοψίζοντας
ΠΑΛΕΡΜΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2
ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ 2

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: