Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πουλάει την... "άσπρη βούλα" του πέναλτι!

Η έμπνευση ενός οπαδού της Μπλάκμπερν να αφαιρέσει από τον χλοοτάπητα του "Ίγουντ Παρκ" την άσπρη βούλα του πέναλτι πάνω στην οποία έστησε τη μπάλα ο Ρούνεϊ οδηγώντας στον 19ο τίτλο της ιστορίας της, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύνει το οικονομικό του πρόβλημα! Χαμός στο Ebay (pics)!


Με αναλυτική περιγραφή ο Έντι Μάξουελ έθεσε προς πώληση στο στη γνωστή ιστοσελίδα το πρωτότυπο ποδοσφαιρικό ενθύμιο.

Πρόκειται για την "άσπρη βούλα" του πέναλτι πάνω στην οποία σφραγίστηκε το 19ο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ κόντρα στη Μπλάκμπερν ο σταρ των "μπέμπηδων", Γουέιν Ρούνεϊ ευστόχησε και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Με τη συγκατάθεση των παραγόντων της Μπλάκμπερν ο οπαδός των "ρόδων" πήρε αυτό που ήθελε. Άλλωστε ο αγωνιστικός χώρος θα ανακατασκευαστεί και δεν υπήρξε καμία ένσταση.  Που να φανταζόντουσαν τι θα ακολουθούσε...

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που ποδοσφαιρόφιλοι έχουν φτάσει στο σημείο να προσφέρουν 1 εκατομμύριο λίρες για την απόκτηση της "άσπρης βούλας" που θα παραδοθεί σε μορφή γλάστρας! Ήδη έχουν κατατεθεί 215 προσφορές!

 

"Αρχικά σκέφτηκα να πάρω το σημείο το κέντρου του γηπέδου για να προκαλέσω το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας μου αλλά όταν ήρθε η εξέλιξη αυτή με την Γιουνάιτεντ αποφάσισα να πάρω το σημείο του πέναλτι. Ο άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν πρόβλημα γιατί θα προχωρήσουν σε εργασίες του χλοοτάπητα έτσι κι αλλιώς" τόνισε ο πρωταγωνιστής της ασυνήθιστης ιστορίας.

Ο Έντι Μάξουελ πρότεινε στον Γουέιν Ρούνεϊ να προχωρήσει στην απόκτηση του συγκεκριμένου αντικειμένου: "Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου μας και ίσως ο Ρούνει θα ενδιαφερόταν για την αγορά του".




 

Πηγη: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: