Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Το παιδί-θαύμα της Φένλο!

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και έκανε θραύση στάθηκε αρκετό στη Φένλο για να υπογράψει 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον μόλις 18 μηνών Baerke van der Meij!
Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω...





Η έμπνευση που είχε Jorg van der Meij να βιντεοσκοπήσει τον γιο του την ώρα που εκείνος κλωτσούσε κατά σειρά τρεις μπάλες ποδοσφαίρου σε ένα παιδικό μπαούλο, αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σοφή, με το συγκεκριμένο video να ανεβαίνει στο διαδίκτυο και ο πιτσιρικάς να κερδίζει παγκόσμια δημοσιότητα μέσα σε λίγα 24ωρα.

Τέτοια μάλιστα που η Φένλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, με την ομάδα της Eredivisie να υπογράφει μαζί του 10ετές συμβόλαιο και να τον κάνει τον νεότερο παίκτη που έχει υπογράψει ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο σε μία ομάδα!
Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το παιδί-θαύμα παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, σε μία εκδήλωση που δήλωσε "παρών" τόσο ο πατέρας του όσο και ο άσος της Φένλο, Κεν Λέεμανς, με τον μικρό Baerke να γιορτάζει το πρώτο του συμβόλαιο με ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και στη συνέχεια να ανταλλάσει πασούλες στο γήπεδο της Φένλο μαζί με τον Λέεμανς.

Ίσως πάντως η εν λόγω κίνηση από πλευράς Φένλο να μην υπαγορεύτηκε μόνο βάσει του απίστευτου βίντεο, καθώς ο παππούς του παιδιού, Jan van der Meij, είχε υπηρετήσει τον σύλλογο τις περιόδους 1958-1960 και 1964-1965, αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου.

Φυσικά, η Φένλο εξέδωσε και ανακοίνωση όπου γνωστοποίησε τη σύναψη συμφωνίας με τον 18 μηνών Baerke:

"Η αγαπημένη θέση του μικρού δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Πάντως, μπορούμε να μιλάμε για έναν δεξιοπόδαρο παίκτη με καλή τεχνική στο σουτ, επιμονή και το πιο σημαντικό, ποδοσφαιρικά γονίδια που έχει κληρονομήσει από τον παππού του.

Η Φένλο εύχεται στον Baerke κάθε επιτυχία για μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα".

Εικόνες από την παρουσίαση του μόλις 18 μηνών Baerke van der Meij:





Πηγη: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: