Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η Μουσικη....... το 2011

Αν και η παγκόσμια οικονομία δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά η μουσική συνεχίζει να ανθίζει αφού και φέτος αρκετοί καλλιτέχνες  επιστρέφουν με καινούργιο υλικό και πολλές υποσχέσεις για τα νέα τους album. Συγκεκριμένα:
  • Αναμφισβήτητα το μουσικό γεγονός της χρονιάς θα είναι η κυκλοφορία του δεύτερου album της Lady gaga. Η δημοφιλείς τραγουδίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο single από το νέο album της  με τίτλο "born this way". Το ομότιτλο album θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου του 2011 και όπως αποκάλυψε και η ίδια θα είναι ένα πάντρεμα electronic με dance pop αλλά και λίγα στοιχεία από rock μουσική. Το single όπου η τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην 53η απονομή των  Grammy awards κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου  παίρνοντας πολύ καλές κριτικές ( Περιοδικό Rolling stone : 5/6 ) και  φυσικά  ήταν και μια μεγάλη εμπορική επιτυχία (450.000 δίσκοι πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα) ενώ το τραγούδι κατάφερε να φτάσει   στο νουμ. 1 σε 8 χώρες παγκοσμίως. 

    • Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που η τραγουδίστρια Βritney spears ανακοίνωσε στο  twitter την κυκλοφορία του έβδομου album της. "I'm in love with it" οπως είπε η πριγκίπισσα της pop  στους fans της, λέγοντας επίσης ότι είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει έως τώρα . Δεν άργησε όμως να κυκλοφορήσει (7 Ιανουαρίου 2011)  και το πρώτο single από το album με τίτλο "hold it against me". Το αναμενόμενο album το περιμένουμε στις 15 Μαρτίου του 2011 με τίτλο "Femme Fatale" ενώ το πρώτο single  έχει γίνει ήδη τεράστια επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο 1 σε 5 χώρες παγκοσμίως και  παίρνοντας  επισης και πολύ καλές κριτικές (Περιοδικό Rolling stone : 5/6 ). Άρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε..........     

    • "what the hell" ονομάζεται το πρώτο single από το νέο album της με όνομα "Goodbye Lullaby". Το album που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου είναι η τελευταία δουλειά που έχει κάνει η τραγουδίστρια από το 2007 ενώ τα τραγούδια είναι μια δουλειά του γνωστού στιχουργού Max Martin. Το "What the hell" κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα περίπου  (10 Ιανουαρίου) και έχει σημειώση από τότε μεγάλη επιτυχία ενώ πήρε αρκετά καλές κριτικές (Περιοδικό Rolling stone:4.5/6), παρόλο που αρκετοί είπαν ότι είναι παρόμοιο με το προηγούμενο single της girlfriend


    Άλλοι Καλλιτέχνες είναι:

    1. Η Beyonce επιστρέφει με νέο album με την τελευταία επιτυχία του προήγουμενου album της "I' am...shasha fierce". Άγνωστο παραμένει όμως ο τίτλος του album καθώς και το πότε θα κυκλοφορήσει. Ελπίζουμε πάντως  να είναι πολύ  σύντομα...

    2. Οι Green Day επισης  βρίσκονται σε φάση δημιουργηκότητας αφού απότι δήλωσαν στις 15 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει τo νέο album τους με τον ίσως προκλητικό τίτλο "awesome as fuck".                                                                                                                                                                           

    3. Η Amy winehouse πρόκειται να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό στην μουσική βιομηχανία με νέο album. Και γι' αυτην όμως παραμένει άγνωστο ο τίτλος και η ημερομινία κυκλοφορίας του νέου της album.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
    4. Τέλος οι U2 θα ξαναμπούν στο στούντιο για την ηχογράφηση του καινούργιου τους album το οποίο απότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Το μόνο που δήλωσε το συγκρότημα είναι ότι στο νέο τους album θα υπάρχει συνεργασία με τον David Guetta.          

    Δεν υπάρχουν σχόλια: